Статті

02-07-2021

 

ПРЕСРЕЛІЗ

 

ГРАЙ В «СУПЕР ВІТАМІНИ» ТА ОТРИМУЙ 10 000 ГРИВЕНЬ!


Додаток «СУПЕР ВІТАМІНИ» від ТМ «ЩЕДРИЙ ДАР» набуває все більшої популярності. Тисячі українців щодня завантажують гру та змагаються за цінні призи.

 

ТМ «ЩЕДРИЙ ДАР» нещодавно запустила корисно-розважальний додаток для дітей і дорослих – «СУПЕР ВІТАМІНИ». В розважальній формі він знайомить користувачів зі справжніми супергероями – вітамінами, які необхідні для нашого здоров'я та імунітету.

Наразі активні «юзери» додатку також мають можливість виграти цінні подарунки: набір для пікніка, портативний зарядний пристрій, поповнення мобільного рахунку та багато іншого. Найбільш везучому гравцеві дістанеться 10 000 грн! 

 

– Ми раді бачити, що проєкт стрімко зростає. Він дає можливість розширити кругозір і загальну ерудицію, а також сприяє створенню затишної атмосфери в сім'ї. Головна мета додатку викликати позитивні емоції та поділитися новою цікавою інформацією в ігровій формі. І «СУПЕР ВІТАМІНИ» з цим чудово справляються, судячи зі статистики завантажень і позитивних відгуків. На знак подяки за увагу до нашого додатку, ми щедро винагородимо користувачів за активність», – говорить Інна Тохтарова, керівник відділу маркетингу компанії KERNEL.

 

Акція триває до 7 липня 2021 року включно. Щоб встигнути взяти участь, потрібно безкоштовно завантажити гру. Нагадаємо, що це можна зробити в магазині мобільних додатків у вашому телефоні (Android чи iPhone) або за допомогою штрих-коду на упаковці олії ТМ «ЩЕДРИЙ ДАР».


Довідка: 

КERNEL найбільший у світі виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 15% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію Kernel постачає до понад 80 країн. В Україні дистрибуція олії здійснюється під брендами «Щедрий Дар», «Стожар» і «Чумак».