Статті

12-09-2016

Прес-реліз
         

Fresh Business Expo Ukraine

5-а Міжнародна виставка плодоовочевої індустрії в
Україні та СНД

www.freshbusiness-expo.com

Організатори:
ТОВ «Компанія «Місто Мрії» (Україна), NovaExhibitionsBV (Нідерланди) та «АПК-Інформ: овочі та фрукти» (Україна).

29 листопада – 1 грудня 2016

Київ, Україна

«Вже 70% виставкової площі зарезервовано на FreshBusinessExpo 2016»

 

Організатори виставки FreshBusinessExpo, яка відбудеться 29 листопада – 1 грудня 2016 року в Києві, раді повідомити, що 70% виставкової площі вже зарезервовано, це приблизно на 50% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Виставка Fresh Business Expo Ukraineє єдиним торговим заходом в Україні, який ексклюзивно націлений на повний ланцюг виробництва свіжих фруктів та овочів.

Компанії, які будуть присутні на Fresh Business Expo 2016, охоплюють весь ланцюг виробничого процесу свіжих продуктів, починаючи з оптичних сортувальних машин до охолодженого зберігання та з фруктових дерев до виробників ківі.

Одним з ключових факторів успіху Fresh Business Expo є сильна підтримка з боку державних органів, а також від самої галузі. Виставка здійснюється за підтримки: Української спілки промисловців і підприємців, Української аграрної конфедерації, Італійського Торговельного агентства, офісу сільськогосподарського радника посольства Королівства Нідерландів, посольства Греції в Україні та Американської Торгівельної Палати в Україні.

Крім того, ми раді повідомити, що українська Асоціація Укрсадпром офіційно схвалила виставку. Укрсадпром  - це Асоціація плодових і ягідних виробників і основною метою Асоціації є об'єднання зусиль своїх членів щодо встановлення впливу в центральних урядових установах і введення українських стандартів виробництва, які відповідають міжнародному рівню.

Зважаючи на Угоду про вільну торгівлю між Україною та ЄС, в даний час Україна може розширити свій експорт на весь Європейський Союз, відкриваючи  величезний новий ринок і можливості.

Українські виробники найближчім часом повинні будуть інвестувати значні кошти в нове обладнання для того, щоб їхня продукція відповідала європейським стандартам, що означатиме також величезний потенціал для західних постачальників.

Одним з ключових факторів успіху виставки є конференція «Овочі та фрукти України», яка буде  організована компанією АПК Інформ в рамках виставки.

Конференція і виставка привернули увагу провідних виробників, торговців, ключових покупців супермаркетів, імпортерів, експортерів, а також постачальників обладнання.

Зараз настав час, щоб показати присутність на цьому великому потенційному ринку і отримати вигоду від очікуваного зростання в найближчі роки.

Більше інформації ви можете знайти на сайті: www.freshbusiness-expo.com

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:

ТОВ «Компанія «Місто Мрії»
офіс 3, вул. Гмирі 13
02140 Київ, Україна
Тел.: +380 44 577 04 25
Факс: +380 44 577 04 26
E-mail:
freshproduce@cityofdreams.com.ua