Статті

22-01-2013

Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань мав серйозні наміри провести 29 січня прес-тур до Володарськ-Волинського району Житомирської області. Напередодні нами було проведено ґрунтовну підготовчу роботу. Одержані нами попередні результати засвідчували – захід мав пройти на дуже хорошому рівні. Високу зацікавленість до туру продемонстрували журналісти національних, київських міських ЗМІ та ЗМІ Житомирської області.

Втім, на жаль, мусимо зазначити, що прес-тур у зазначений термін не відбудеться. У наші спільні плани втрутилася погода. Через ожеледицю на українських дорогах нині реєструється чимало ДТП. За даними синоптиків, найближчими днями погода ще більше погіршиться.

Організатори прес-туру, серед яких Національний прес-клуб з аграрних та земельних питань, Український освітній центр реформ, Проект USAID «АгроІнвест», Володарськ-Волинська районна рада, Володарськ-Волинська селищна рада, виходять з того, що безпека учасників прес-туру важить понад усе. Тому проведення заходу переноситься на інший термін. Про нього ми сповістимо окремо. Інформацію про прес-тур журналісти одержать задовго до його початку. Це дасть змогу ЗМІ та їх представникам належним чином спланувати свою подальшу роботу.

Сподіваємося, що таке наше рішення знайде розуміння серед журналістів. Будемо дякувати, якщо, одержавши від нас це повідомлення, ви поширите його серед свої колег. Дуже важливо, щоб всі представники ЗМІ дізналися про зміни наших планів і ті причини, які спонукали нас до цього, щоб також змогли підкорегувати свої перспективні плани. Наш принцип був і залишається незмінним – кожен вартий комфортного життя. Ми дбаємо про те, щоб саме таким воно у вас і було.

З повагою,

Український освітній центр реформ: (044) 490 69 88

Сергій Губін, керівник Національного прес-клубу з аграрних та земельних питань:

(067) 507 63 39, e-mail: sgubin.pressclub@ukr.net;

Ольга Сушицька, координатор Національного прес-клубу з аграрних та земельних питань:

(067) 243-63-55, osushytska@cure.org.ua;