Статті

14-01-2016

Запрошення на майстер-клас

 «Як підвищити ефективність молочного бізнесу?»   

Запрошуємо Вас долучитися до щорічного майстер-класу від журналу «Тваринництво сьогодні»!

У заході братимуть участь всесвітньо відомі компанії, які всі  зусилля спрямовують на те, щоб зробити молочний бізнес ефективнішим. Ви познайомитеся з новими технологіями утримання, годівлі та ветеринарного забезпечення молочних ферм. 

 

 Запрошення на майстер-клас
«Як підвищити ефективність молочного бізнесу?»
 
Надаємо Вашій увазі програму заходу.  Долучайтеся!
  • В.В. Башинський, експерт громадської організації ГО НЕП. "Ухвалення підприємств для експорту в ЄС. Процедури, особливості"
  • В. П. Сич, компанія КУН. "Шлях до серця чоловіка і вимені корови лежить через шлунок"
  • В. Мокріенко, менеджер з регіонального розвитку ТОВ Євраліс Семенс Україна». "Гібриди кукурудзи Milk Power для підвищення молочної продуктивності корів"
  • Д. Донченко, "Зниження собівартості виробництва молока і м'яса за рахунок використання внутрішніх резервів агрогосподарства"
  • В. Саулко, директор ТОВ Сімекс Альянс Україна. "Генетика, селекція, відтворення штучного осіменіння"

Коли?

10 лютого 2016, початок о 10:00 год;  реєстрація з 09:00 год. 

Захід відбувається 10.02.2016 - в перший день Міжнародної виставки ефективного тваринництва та птахівництва 

AGRO ANIMAL SHOW

         Де?

 

 м. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», Салютна 2-Б, (станція метро Нивки), павільйон 3, конференц-зал 6.

Участь для господарств - безкоштовно, реєстрація обов'язкова.

Заявки на участь приймаються за тел.: +380504196040+380503581719   

по e-mail: ait.ruslana@gmail.comaitmagazine2@gmail.com

 

Чекаємо на вас!

 

 

А також читайте в №1 (2016) ексклюзивні матеріали:

Аліна Жарко,

 експерт аграрних ринків асоціації «Український клуб аграрного бізнесу»

 

«В минулому році с.-г. підприємствам вдалося зберегти обсяги виробництва на рівні  попереднього року попри скорочення поголів’я корів на 5%. Стрімко знизилося виробництво молока у господарствах   населення – до 8 млн. т. Таким чином, виробництво молока в усіх категоріях господарств за результатами 2015 року склало 10,6 млн. т, а це на 0,63 млн. т нижче результатів попереднього року. У 2015 році внаслідок здорожчання ресурсів спостерігалося зростання собівартості виробництва молока. За даними Держстату, в 2014 році середня собівартість виробництва молока на с.- г.  підприємствах складала 3,28 грн./кг (без ПДВ), а в минулому році вона підвищилася на 36% і склала 4,45 грн./кг (без ПДВ)./…./»

 

Встроенное изображение 1

 

 

 

Встроенное изображение 2

 

Інтерв'ю з генеральним директором ТОВ «Агрофірма ім. Довженка» Віктором Миколайовичем Скочком

 

 

«У 2015 році ми отримали високі врожаї по всіх культурах, мали хороші показники продуктивності по молочному скотарству. І мені дуже приємно, що минулого року ми вперше експортували наших високопродуктивних нетелів до Казахстану: реалізували 132 голови та отримали ще замовлення на 600 голів./…/»

 «Молочний комплекс, який ми відкрили у 2010 році, повністю виправдав наші сподівання. Ми виробляємо молоко екстра-класу. Від корови в середньому отримуємо 7–8 тис. л, буває і 8600, а є корови-рекордистки, які дають і 9–11 тис. л молока. Кожного дня виробляється від 140 до 150 тис. тонн молока. Молоко реалізовуємо на 3–4 молокопереробні підприємства по всій Україні. Визначений шлях підтвердив, що ми рухаємося у правильному напрямку, але сьогодні умов у державі для розвитку тваринництва немає. /…/»

Встроенное изображение 1

 

Встроенное изображение 1Встроенное изображение 2Встроенное изображение 3
 

Шукайне найоперативніші новини з агргосекторів всього світу на нашому сайті, а також читайте, коментуйте, обінюйтеся досвідом та побажаннями на сторінках соціальних мереж!