Статті

14-03-2017
Готуйтесь до посівних робіт разом з нами.
 
Agrarnik

 

Армовані ПВХ шланги виробництва «Ексімпласт» представлені в різних типорозмірах  та діаметрах (від 16мм до 200мм) з якими Ви можете ознайомитись на сайті cf2hose.com.uaПрацюючи з виробником ви завжди отримуєте якісний товар без зайвих посередників та націнок.

ПВХ шланги нашого виробництва якісно замінили потребу в іноземних шлангах в сфері агропромисловості та тваринництва, вентиляції та транспортуванні зернових.

Застосування штучних добрив сприяє збільшенню врожайності сільсько-господарських культур, покращенню якості продукції та сприяє до підвищення стійкості рослин у несприятливих кліматичних умовах. Найчастіше у ґрунті немає відповідної кількості азоту, фосфору й калію. Тому азотні, фосфорні та калійні мінеральні добрива широко застосовуються у сільському господарстві. За відгуками наших постійних клієнтів шланг SOIL ELASTIC (SEM) відмінно зарекомендував себе в роботі з добривами, такими як КАС, селітра, ортофосфорна кислота та багато інших мінеральних добрив. Шланг залишається достатньо гнучким весь сезон використання мінеральних добрив, що дозволяє без зусиль маніпулювати шлангом при перекачці добрив. Також шланг SOIL ELASTIC (SEM) зручний в зберіганні, так як в його формулу доданий спеціальний еластомер, за допомогою якого шланг навіть при низьких температурах не зазнає деформацій та появи тріщин в своїй структурі.

Ø35 AIRWAY

Шланг для сіялок точного висіву - кращий вибір для висіву неабразивного посівного матеріалу.

 

Ø45 AIRWAY supra

Шланг для сіялок точного висіву та посівних комплексів – середня товщина стінки, кращий вибір для середнього абразиву.

 

Ø50 SOIL

Морозостійкий та гнучкий шланг з потовщеною стінкою для подачі мінеральних добрив та густих відходів.

 

Якщо Ви ще вагаєтесь, замовляйте БЕЗКОШТОВНІ зразки!

«ЕксімПласт» запрошує до співпраці торгові організації і та вітчизняних виробників.

Відділ продажу

вул. Ярослава Мудрого, 17, офіс 210, 09107 Біла Церква, Київська обл. Україна

Солодка Ольга

+38(073) 132 22 09

+38(068) 650 82 33 manager@cf2.com.ua

Гура Інна

+38(067) 440 13 27

+38(099) 199 31 46 sales@cf2.com.ua