Статті

28-08-2019

Виставка «Агропром-2020» збирає  найкращих представників аграрного бізнесу у столиці!

Поспішаємо повідомити вам про те, що вже 25-27 березня пройде масштабна  Національна виставка агротехнологій « Агропром-2020», а місцем її проведення цього разу стане м. Київ.  Виставка, як і аграрна галузь загалом, набирає обертів тому ми готуємо для вас дещо особливе на базі ВК «КиївЕкспоПлаза».Не дарма виставка відбудеться у ювілейний 20-й рік. На честь цього ми робимо програму ще більш насиченою та цікавою: окрім ділових заходів ми пропонуємо ряд розважальних подій, серед них: змагання тягачів, карнавал та парад техніки, тест-драйв машин. Тож ми зможемо визначити найспроможніших та найжвавіших представників аграрію. Організатори виставки відвідають кожне фермерське угіддя щоб запросити долучитись до національної події. Ви нас чекаєте?

Серед загальної програми «Агропром-2020» вас чекають вітчизняні та міжнародні торгові марки агропромислового ринку, цікаві ділові знайомства, науково-практичні заходи та багато інших цікавинок. Ця виставка може стати стартовим майданчиком для вирішення та реалізації задач вашого бізнесу. Не дарма тут збираються ті експоненти, котрі йдуть у ногу з часом та впроваджують новітні технології у своє виробництво.

 

Організатори зробили усе можливе для того, щоб на базі виставки фермери мали змогу завести бізнес-контакти, обмінювались інформацією та заключали вигідні контракти. Тому обрали саме ВК «КиївЕкспоПлаза», котрий обладнаний згідно з міжнародними стандартами сучасними інженерними системами, має достатню площу, та завжди є епіцентром подій у різних галузях.

 

Запрошуємо Вашу компанію до плідної співпраці. Не втрачайте можливість стати учасником цієї події та вивести свій бізнес на інший рівень. Встигніть зайняти вигідні місця!

 

 

Для отримання додаткової
інформації звертайтесь:
+38(067) 639-86-79
agroprom@expometeor.com