Статті

30-11-2017

ЗВІТ

за результатами проведення XIV Міжнародної агропромислової виставки

«АГРОФОРУМ – 2017»

 

З 7 по 9 листопада на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15) пройшла Міжнародна агропромислова виставка «АГРОФОРУМ2017»,яка є розділом комплексного виставкового проекту, присвяченого питанням забезпечення потреб галузей народного господарства, та об’єднує міжнародні спеціалізовані виставки: «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «КомунТех»/«ДорТехЕкспо», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства».

Традиційно виставка «Агрофорум» акцентувала увагу на технологіях підвищення врожаю.

Серед компаній, які пропонували відвідувачам добрива та продукцію для вирощування рослин: ТОВ «НВП «5 Елемент» - українське підприємство, яке займається розробкою та виробництвом екологічно чистих мікродобрив для сільськогосподарських культур, ТОВ «Агро-Стар 2013» - офіційний дистриб’ютор рідких високоякісних добрив з Йорданії, ТМ Ecotherm –виробник касет з пінополістиролу для найбільш прогресивного способу вирощування рослин та інші.

Другий рік поспіль на експозиції, організованої АО «Національна компанія «Kazakh Invest» (Казахстан), представлені провідні виробники хімічної промисловості для АПК (мінеральні добрива) – ТОО «Казфосфат» та АО «КазАзот». 

 У розділі інноваційних розробок у галузі виробництва сільськогосподарської техніки ТОВ ТД «Egritech», використовуючи технології британських інженерів та у співпраці з ТОВ «ПК «Пожмашина», представили на стенді автопоїзд-зерновоз та бункер-перевантажувач. В сегменті виробництва самоскидних кузовів для великовантажних автомобілів запропонував власні розробки ТОВ «Завод Алеко». Український виробник зерноочисної техніки - ТОВ «Харківський завод зерноочисного обладнання» представив власний проект - аеродинамічні зернові сепаратори нового покоління.

На експозиції також демонструвались автомобілі, транспортні засоби, запасні частини та логістичні послуги таких відомих компаній, як Група компаній АІС, ТОВ «Логос Спорт Дніпро», ТОВ «Стоік Трейдінг Компані», ТОВ «Завод гідроарматури», ТОВ «С.Т.М.-Україна», ТОВ «Експрес-Т» та інших.

Перелік учасників

 В рамках ділової програми пройшла Міжнародна науково-практична конференція «Інженерія систем природокористування» (організатор: Київський кооперативний інститут бізнесу і права), семінар «Триланкова технологія збирання врожаю. Інновації вітчизняної сільськогосподарської техніки» (організатор: ТОВ «ТД «EGRITECH»), семінар «Основи знань з організації сільського зеленого туризму особистими селянськими та фермерськими господарствами» (організатор: ГО «Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні»).

Програма

 Загальна площа цьогорічного масштабного міжгалузевого проекту («AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «КомунТех»/«ДорТехЕкспо», «ЄвроБудЕкспо», «Екологія підприємства»), який об’єднав 385 українських і закордонних підприємств, склала майже 16000 кв. м. Понад 8500 фахівців отримали максимальну інформацію щодо сучасних технологій та продукції у різних взаємопов’язаних галузях економіки: агропромисловому комплексі, ЖКГ, водній, промисловій та будівельній сфері. Одночасно з вищевказаним комплексом виставкових подійвідбулась Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості». Загалом експозицію та заходи ділової програми відвідало понад 13 000 фахівців.