Статті

17-07-2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

LEMKEN на "АгроЕкспо-2015": випробування німецької якості українським полем

 

Німецька компанія LEMKEN, яка відома своїми сільськогосподарськими машинами для обробки грунту, посіву та захисту рослин, випробує свої новинки техніки на українському полі.

Провести широку демонстрацію своїх останніх технічних рішень в роботі компанія має намір на Національній агропромисловій виставці "АгроЕкспо-2015", яка пройде з 1 по 3 жовтня у Кіровограді (Україна). Також на цій виставці буде представлена максимальна номенклатура сільгосптехніки німецького виробника. Про це повідомив генеральний директор "LEMKEN Україна" Артем Калашник.

"Ми готові продемонструвати максимально можливий спектр наших агрегатів: від обробки грунту до посіву та захисту рослин. Будуть представлені і всі останні новинки нашої техніки, які плануємо показати безпосередньо в роботі на демонстраційному полігоні," - сказав він.

За його словами, це знаковий захід для LEMKEN. На користь цього свідчить те, що виставку "АгроЕкспо-2015" планує відвідати вище керівництво компанії з Німеччини.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "АгроЕкспо-2015" пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді (Україна). Торік у ній взяло участь 364 компанії-експонента і відвідало більше 18 тисяч осіб. Детальніше з останніми новинами виставки можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com, а також у соцмережах.

 

Прес-служба виставки "AgroExpo"

тел. (0522) 35-83-91, (095)-083-01-75

email: pr.agroexpo@gmail.com