Статті

26-03-2020

Ціна на соняшникову олію «Щедрий Дар» залишатиметься стабільною на період карантину

Торгова марка «Щедрий Дар» компанії Кернел, турбуючись про здоров’я українських родин, вирішила зберегти ціну на соняшникову олію для роздрібних мереж країни та дистриб’юторів.

«В Україні в умовах карантину та підвищеного попиту на продукти харчування спостерігається зростання цін. Причин цьому кілька, серед них є як абсолютно спекулятивні, так і цілком обґрунтовані, наприклад ті, що зумовлені різким стрибком курсу долара. Однак ми, як соціально відповідальна компанія, вживаємо у цей непростий період усіх заходів для того, щоб забезпечити країну соціально важливим продуктом – соняшниковою олією «Щедрий дар». Незважаючи на економічну доцільність для підвищення цін, ми повністю зберігаємо їх до завершення карантину 3 квітня. Темпи виробництва також залишаються незмінними. Всі обсяги сьогодні розподіляються рівномірно для повного забезпечення продукцією торговельних мереж та регіонів України», –наголошує Сергій Нерощин, директор з маркетингу та продажів фасованої продукції Кернел.

 

Соняшникова олія «Щедрий Дар» – незамінний інгредієнт щоденного харчування мільйонів українців. Тож завдяки виробнику тисячі українських сімей можуть сповна розраховувати на те, що ціна на їхній улюблений та корисний «Щедрий Дар» не зростатиме. А це означає, що й надалі можна буде отримувати всі переваги здорового харчування, турбуючись про себе та родину.

 

Нагадаємо, Кернел є провідним у світі та найбільшим в Україні виробником та експортером соняшникової олії. Свою продукцію компанія постачає у понад 80 країн світу.

 
 

Юлія Рубан, PR-менеджер ZELENI.agency