Статті

24-03-2017
Аgri-food-“збірна” України: хто змінить правила гри на ринку?
 

Ukrainian Food Valley формує національну agri-food-«збірну» України, яка створить екосистему сталого агропродовольчого розвитку в нашій країні та представлятиме її у світі


Україна, що має великий потенціал та усі передумови бути глобальним лідером (площі орних земель, найбагатший чорнозем і тд), на жаль, суттєво відстає від світу. Маючи усі природні багатства та активи, український agri-food-бізнес є вкрай неефективним. Але наша найбільша проблема не в застарілих стандартах та відсутності проривних інновацій у виробництві, головна проблема – в способі мислення та культурі українського agri-food-бізнесу.

Ukrainian Food Valley бере на себе відповідальність сформувати команду відповідальних лідерів – національну agri-food-“збірну” України, яка змінить правила гри на ринку, впровадить нові підходи і стратегії, створить екосистему сталого агропродовольчого розвитку в нашій країні та представлятиме її в світі.

24 березня о 12.30 в прес-центрі УНІАН представники медіа запрошуються на прес-конференцію, під час якої буде обговорюватись старт відбору до національної agri-food-«збірної» України.

За результатами конкурсу буде відібрано 28 управлінців з різних сфер, які продемонструють спроможність мислити стратегічно і масштабно, працювати в логіці відкритих систем. Управлінці мають бути готовими розвиватись в глобальній екосистемі Sustainable Agriculture та долучитись до української Долини «Ukrainian Food Valley».


СПІКЕРИ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ:

Микола Гордійчук, власник компанії Agrico

Артем Беленков, власник компанії Smart Farming

Роман Пучко, директор компанії Difco Ukraine

Едуард Мальцев, заступник декана Києво-Могилянської бізнес-школиз питань розвитку та інновацій



Адреса: вул. Хрещатик, 4, прес-центр УНІАН

Контактна особа та акредитація преси: (066) 903 00 59, Роман Палюх


Про Ukrainian Food Valley:

Світ вже давно не працює так, як ми. Сучасні бізнеси будуються на принципах “відкритих систем”, базуються на спільному доступі до ресурсів, нових взаємозв’язках, економіці спільного користування активами заради створення більшої цінності. Це логіка взаємодії та співпраці, логіка спільних рішень, від якої усі гравці виграють більше, ніж якби діяли поодинці. І саме ця логіка є осьовою для Ukrainian Food Valley.

Ukrainian Food Valley – об’єднання організацій, дотичних до Agri & Food сектору, які мають амбіцію:
  • зробити Україну глобальним продовольчим лідером, що забезпечує продуктами харчування населення світу;
  • сформувати культуру здорового харчування, збереження енергії та природних ресурсів в Україні, тим самим покращуючи здоров'я нації та екологічну ситуацію;
  • впроваджувати інновації по всьому життєвому циклу продуктів за принципом кругової економіки (circular economy).