Статті

31-10-2019

ТМ СТОЖАР ТА КЛУБ HOTELIERO ОБ’ЄДНУЮТЬЗУСИЛЛЯ ДЛЯ ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ ВИСОКОЇ КУХНІ В УКРАЇНІ

Київ, 31 жовтня, 2019 року – ТМ  СТОЖАР компанії KERNEL та клуб готельєрів і рестораторів HOTELIERO підписали угоду щодо партнерства, яке сприятиме розвитку кулінарної культури в Україні. ТМ СТОЖАР підтримає головні профільні події року – конференцію шеф-кухарів Creative Shefs Summit, Національну ресторанну премію Сіль та Ukranian Gastro Show.

У рамках цього партнерства кращі шеф-кухарі Європи створюватимуть страви високої кухні на основі традиційного українського продукту – соняшникової олії. Сміливі кулінарні експерименти із використанням олії СТОЖАР допоможуть шефам віднайти ідеальний баланс між модерним та традиційним.

Олія СТОЖАР є ідеальною базою для створення кулінарних шедеврів: технологія обробки Soft Column дозволяє уникнути спінення та пригорання, ергономічна форма пляшки зручна у використанні, а різноманіття смаків СТОЖАР Premium Select (конопляна, кунжутна, гарбузова, горіхова та лляна олія) задовольнить гастрономічні потреби найвибагливіших шефів.

На стенді ТМ СТОЖАР компанії KERNEL, що буде розташований на території Creative Shefs Summit, учасники та відвідувачі саміту зможуть оцінити різноманіття смаків нової лінійки олії холодного віджиму СТОЖАР PremiumSelect.

Інна Тохтарова, керівник відділу маркетингу компанії KERNEL: «Олія СТОЖАР уже обрана тисячами українських кулінарів-аматорів, і ми прагнемо завоювати таку ж довіру серед професіоналів. Участь у подібних профільних заходах дає нам можливість презентувати всі переваги нашого продукту кращим серед кращих у ресторанній справі».

Андрій Скіпьян, президент клубу готельєрів та рестораторів Hoteliero: «Creative Shefs Summit і Національна ресторанна премія Сіль вже стали традиційними міжнародними подіями в гастро-індустрії. Ми впевнено рухаємося до своєї мети – зробити Україну найбільш гостинною країною в Європі в 2022 році. І будемо раді розділити цю мету разом з надійним партнером ТМ СТОЖАР. Ми впевнені, що разом з професіоналами будемо і далі підвищувати планку якості високої кухні в Україні».

 

Довідка:

 

КERNEL – найбільший у світі виробник та експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 15% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію Кернел постачає до понад 80 країн. Крім того, компанія є лідером з продажу бутильованої соняшникової олії в Україні (торгові марки СТОЖАР, Щедрий Дар, Чумак). У 2018 – 2019 маркетинговому році компанія вперше експортувала 6,1 млн тонн зернових та 1,6 млн тон соняшникової олії, що є абсолютним рекордом серед аграрних компаній України.

 

Hoteliero – клуб готельєрів і рестораторів, що об’єднує кращі кухні й кухарів України. Є єдиним майданчиком, який на системній основі розвиває українську індустрію гостинності, організовуючи профільні події, серед яких Creative Shefs Summit та Національна ресторанна премія Сіль.

Додаткова інформація: Тетяна Миколайчук, tatiana.mykolaychuk@zeleni.agency, +380672357271