Статті

24-11-2016
Гарячий листопад: "Тваринництво сьогодні" - все ДЛЯ та ПРО тваринництво

     

Встроенное изображение 3     
Тепер передплата стає зручнішою!

Виписати журнал можна вже не виходячи з дому  – нижче посилання, за яким маєте змогу це зробити, розрахувавшись карткою та отримуйте його у ваших поштових скриньках. 9 номерів на рік. Раді для вас творити! Все ДЛЯ та ПРО тваринництво.

Посилання для передплати http://presa.ua/tvarinnictvo-s-ogodni.html?___SID=U

Встроенное изображение 1



Журнал  "Тваринництво сьогодні" , завдяки  досвіду та професіоналізму редакційної колегії,співпраці з провідними експертами, спеціалістами та науковими консультантами знаходить найактуальнішу, найсучаснішу та найпрактичнішу інформацію, яка здатна допомогти у вирішенні основних питань і проблем як початківцям, так і досвідченим професіоналам у галузі агропромисловості. "Тваринництво сьогодні"  - інформаційний помічник у скотарстві, конярстві, свинарстві, птахівництві, кролівництві, рибництві та багатьох інших рубриках, які охоплюють основні питання при побудові та розвитку агробізнесу,збільшенні прибутків та пошуку нових економічно доцільних шляхів ведення господарства.
Передплачуйте наш журнал на 2017 рік! Передплатній купон у додатках.

Нагадуємо: листопад - це, перш за все, передплата на 2017 рік, поспішайте!

У листопаді ми провели свій традиційний захід "Як підвіщіті ефективність свінарського бізнесу?" З огляду на непросту ситуацію в галузі, серйозні ризики для ведення бізнесу, ми намагаємося максимально допомогти і підтримати наших гостей - свинарів - інформаційно. У портфелі учасників ми вклали свіжий номер журналу зі статей з моніторингу, аналізу ситуації в світі по виробництву свинини. На цю тему і що робить профільне міністерство, щоб захистити своїх виробників від тих ризиків, які сьогодні висуває час, виступив Андрій Пищолка, заступник директора Департаменту тваринництваРоман Березовський, заступник директора Агропродсервіс поділився досвідом ведення свинарського бізнесу і, перш за все, яких заходів з біобезпеки зроблені господарством на сьогодні, які правила потрібно обов'язково дотримуватися свинофермам.

Ми вдячні компаніям БАСФ, Еланко, Хог Слат і АльфаВет за спонсорську участь в майстер-класі і прекрасні професійні та інформативні виступи. Звіт про майстер-класі читайте в №9!

Встроенное изображение 1

Фотозвіт за посиланням: http://bit.ly/2fEVeEN

Гарячий листопад, №9 - це підсумковий номер в 2016 р, а тому в ньому вся інформація виключно важлива.

Читайте матеріали:

- Ю. Косенко Виклик сьогодення - антибіотикорезистентність

- В. А. Прискока Напрямки діагностичних ДОСЛІДЖЕНЬ при інфекційніх захворюваннях тварин

- Тарас Прудиус Боротьба Із діареєю у телят

- А. А. Бальников Світові тенденції оцінки якості свинини і фактори, що їх визначають

- Інтерв'ю з генеральним директором і співвласником ГК «Ovostar Union» Борисом Беліковим

 

И це не все! Звичайно, моніторинг виробництва тваринницької продукції в світі і Україні, епізоотична ситуація в країні і багато-багато актуальної інформації в допомогу нашому читачеві.

Передплачуйте, читайте, будьте з нами - всі наші зусилля для вас, дорогі читачі


Шукайте найоперативніші новини з агросекторів всього світу на нашому сайті, а також читайте, коментуйте, обінюйтеся досвідом та побажаннями на сторінках соціальних мереж!