Статті

13-02-2018

Шановні пані та панове!

Вже у лютому великий бізнес сезон відкриє надзвичайний проект, а саме І-ий спеціалізований аграрний форум - SMART AGRO BUSINESS FORUM, який відбудеться 28 лютого 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Дорогожицька, 1, конференц-зал технопарку UNIT.City - UNIT.Core.

SMART AGRO BUSINESS FORUM – це професійний майданчик для розвитку АПК, який об’єднає понад 200 керівників агрохолдингів, фермерських господарств, інвесторів, стартаперів та виробників технологій і постачальників послуг.

Форум традиційно виступить в якості унікальної комунікаційної та експозиційної події, що дозволить оцінити сучасні рівень, потенціал і перспективи розвитку АПК України, а також існуючі інноваційні технології для модернізації сільського господарства.

Спікери форуму презентують не тільки інструменти, завдяки яким Вони успішно керують своєю компанією, але й поділяться історією створення своєї компанії і чому саме Агро-сфера цікава для бізнесу та інвестицій.

Основною темою форуму буду обговорення стану в галузі, підведення підсумків діяльності АПК 2017, а також подальші перспективи розвитку, обмін досвідом та обговорення останніх тенденції розвитку продовольчого ринку, технології ведення господарства та переробки продукції в 2018 році, а також можливість для всіх учасників розширити клієнтську та партнерську базу.

На форумі Вас чекають:

-              Дебати лідерів:  Керівники агро-компаній, інвестори, ініціатори, агрохолдинги, енергетичні компанії, фінансування та інвестиційний компанії, фермери та приватні підприємці, розробники smart, ргозумних та it-рішень.

-              Ефективні стратегії ведення бізнесу: генерація енергії, будівництво, інфраструктура, бізнес-план для успішного розвитку агро-підприємства.

-              10+ авторитетних експертів: практичні приклади відкриття і ведення аграрного бізнесу - проектне фінансування, цінова політика, просування продукції.

-              Роуд-шоу інноваційних технологій і обладнання від світових та українських агро лідерів.

-              Практичні приклади розвитку виробництва від світових агро лідерів.

-              МОДНІ ІННОВАЦІЇ: сонячні та вітряні електростанції, вертикальне вирощування (cityfarming), розумне зеемлеробство, дрони, gps-навігація, CRM та інші технології.

Тематичні напрямки форуму:

o             Український АПК-2018: прогнози і перспективи майбутнього року.

o             Що чекає зерновий ринок: прогнози нового сезону.

o             Розвиток рослинництва і тваринництва в нових економічних умовах.

o             Аграрна техніка: інновації та новинки.

o             Стратегія лідерів: досвід і стратегії розвитку передових агрохолдингів та компаній України.

o             Інвестиції у вітчизняний АПК: як залучити інвесторів, і куди вигідно вкладати гроші сьогодні.

o             HR в Агро.

o             Агро-страхування.

o             Агро-IT: інструменти та технології

 

По завершенню форуму буде невелика коктейль-вечірка та networking-time, а також розіграш призивів від компаній-партнерів та спікерів.

 

Приєднуйтесь до прогресивної команди новаторів та бізнесменів, надсилайте заявки та пропозиції на

Або звертайтеся до керівника проекту за номером: +38063-41-77463Інна, innaachernyaeva@gmail.com

Слідкуйте за оновленням інформації та перебігом підготовки форуму на сайті http://sab.co.ua/

та на  сторінці у  Facebook  https://www.facebook.com/sabforumukr/

До зустрічі на SMART AGRO BUSINESS FORUM!

З повагою, орг. комітет SmartAgroBusinessForum.