Статті

27-11-2023

30.11.23 аграрії зустрінуться на найбільшій агроконференції — OkAgro

 

OkAgro — конференція на яку вже за традицією очікують ті, хто хоче на день опинитись серед прогресивних аграріїв та з користю для власного бізнесу. На ній зберуться більше 500 керівників та власників агропідприємств, а зі сцени виступлять 20 фермерів.

 

В цьому році, в рамках заходу пройде мистецька виставка присвячена сільському господарству. Будуть представлені роботи більше 15 художників та митців, а гості зможуть стати справжніми учасниками агро-перфомансу. Традиційно, атмосферу OkAgro доповнять різноманітні локації - лаунж зона, бар, виставка технологічних компаній.

 

Серед спікерів у 2023 році - лише керівники та власники агропідприємств з земельним банком від 500 до 40 000 га:

       Ярослав Андрушко, ТОВ Агрокомплекс, ТОВ Вінсайт - “Контроль процесів агровиробництва”

       Павло Фесюк, AgroVista -  “Особливості логістики агропродукції військового часу”

       Алла Стечишин, ФГ “Калина Лошнівська”, ТОВ “Агропрогрес Теребовля” - Як економічно вистояти агропідприємству в нових умовах”

       Вадим Свєтлов СФГ “Светлова” - “Особиста ефективність керівника та команди”

 

Організатори анонсували справжню панельну дискусію в якій візьмуть участь як спікери так і учасники конференції. Експертами обговорення виступлять Артур Міхно - CEO work.ua, та Ващенко Валерія, а модерувати - Дмитро Граца технічний керівник групи компаній Агропросперіс.

 

Як долучитись:

30 листопада, Київ, Мистецький Арсенал

Дізнатися більше про програму конференції та придбати квиток можна на сайті www.okagro.com.ua

 

Повна програма заходу вже доступна на сайті www.okagro.com.ua OkAgro — конференція на яку вже за традицією очікують ті, хто хоче на день опинитись серед прогресивних аграріїв та з користю для власного бізнесу. На ній зберуться більше 500 керівників та власників агропідприємств, а зі сцени виступлять 20 фермерів.

 

Організатори анонсували справжню панельну дискусію в якій візьмуть участь як спікери так і учасники конференції. Експертами обговорення виступлять Артур Міхно - CEO work.ua, та Ващенко Валерія, а модерувати - Дмитро Граца технічний керівник групи компаній Агропросперіс.