Статті

27-08-2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

Інновації в АПК: на українському полі продемонстрували один із етапів унікальної технології, повний цикл якої покажуть восени

Німецький виробник сільгосптехніки "А3 Tech" провів демонстраційний посів ріпаку за новою технологією на спеціальному полігоні виставкового комплексу "АгроЕкспо" (м. Кіровоград, Україна).

Як запевнив директор компанії "А3 Tech Україна" Юрій Чемерис, технологія для України унікальна.

"Під час посіву для кожної насінини, за рахунок одночасного внесення в посівне ложе іннокулянта та стартового добрива, створюється середовище, яке сприяє прискоренню його проростання. Застосування цього методу дає свій гарантований економічний ефект у вигляді зменшення кількості процесів обробітку та кількості добрив, а що найважливіше ‒ підвищення врожайності," ‒ сказав він.

Також, як відмітив Юрій Чемерис, посів ‒ це тільки частина нової технології.

"Під час виставки "АгроЕкспо" продемонструємо у роботі весь цикл агрегатів з цієї технології, які за умови їх використання дадуть можливість заощадити кошти на дизельному пальному, на засобах захисту рослин і, завдяки високій точності висіву, на посівматі," ‒ підкреслив керівник компанії.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "АгроЕкспо-2015" пройде з 1 по 3 жовтня в Кіровограді (Україна). Торік у ній взяло участь 364 компанії-експонента і відвідало більше 18 тисяч осіб. Детальніше з останніми новинами виставки можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com, а також у соцмережах.

 

Прес-служба виставки "AgroExpo"

тел. (0522) 35-83-91, (095)-083-01-75

email: pr.agroexpo@gmail.com